Alles over All Sports

FITNESS SOLUTIONS

Equipment – Consultancy – Services

ALL SPORTS SOLUTIONS GEBOREN UIT ERVARING. GEBRUIKMAKEND VAN EXPERTISE

Werknemers sportief op loopband
Werknemers sportief op loopband

Maak gebruik van onze ervaring

Locatie, Check. Pand, Check. Inrichting, Check. Toestellen, Check. Klanten, Check.
Return on Investment …… Not Checked.
Het is heel eenvoudig om een Fitnessclub of Personal Training studio te beginnen, inschrijven bij de KvK en een beetje geld en je tomeloze inzet doen de rest. Toch?
Maar je wil klanten of leden die langdurig bij je blijven, en je bedrijf moet na aftrek van alle kosten ook nog wel wat winst maken, en dat blijkt nou niet zo eenvoudig daar kom je achter na een tijdje 80+ uur in de week gebuffeld te hebben.
Dat leuke pandje om de hoek was toch niet ideaal en eigenlijk iets te duur, inrichting slijt wel erg hard moet alweer renoveren, dat mooie merk fitnesstoestellen met die high tech display’s waren eigenlijk iets te kostbaar en je hebt meer opzeggingen dan er leden bij komen.
Dan is het goed dat je nu weet dat er ook bedrijven zijn zoals All Sports Solutions die een jarenlange ervaring hebben in de fitness branche en hospitality/leisure branche.
Die jou waardevol advies kunnen geven, je kunnen en willen begeleiden in het gehele proces en ook nog eens premium fitness apparatuur kunnen aanbieden tegen hele scherpe prijzen, en voordelige en soepele lease mogelijkheden heeft.

Waar wacht je nog op, neem contact op met All Sports Solutions!

Ontdek wat wij te bieden hebben

Fitness Equipment

All Sports Fitness Solutions heeft een groot assortiment aan fitness toestellen en slimme oplossingen voor je fitness club, bedrijf of praktijk.
Met de moderne fitness apparatuur en slimme oplossingen die All Sports Solutions aanbiedt kunt je al een complete fitness/trainingsruimte realiseren op een oppervlakte vanaf 25m2. Geheel op maat, afgestemd op de doelgroep en budget.
Van “Fast Fit”concepten (fit in 20 minuten) tot compleet uitgeruste fitness ruimtes.  Wij creëren voor jou de meest optimale fitness ruimte.

Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen je al het werk uit handen nemen. Alleen advies of slechts een paar apparaten tot complete turn key oplevering, je krijgt onze volledige aandacht en toewijding. En zeer waarschijnlijk, de beste deal in de markt!
Wij bespreken graag de mogelijkheden met je, neem vandaag nog contact op!

Bedrijfsfitness ontwerp van ruimte
Services

All Sports Solutions bied All Solutions aan.
Door intensieve samenwerkingen kunnen wij een grote range aan diensten en services aanbieden.
Van interieur inrichting, ledenadministratie hard- en software, opleidingen, internet diensten, workshops tot interim management.
Indien gewenst kunnen wij de gehele implementatie van je project begeleiden en uitvoeren.

Bedrijfsfitness op klein oppervlak 35m2
Consultancy

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitness en wellness branche is er een enorm potentieel aan kennis en ervaring aanwezig bij All Sports Solutions. Juist die ervaring en kennis kan van enorm belang zijn voor jou en je fitnessclub of bedrijf.
Of dit nu gaat over de keuze van apparatuur, software of inrichting of over marketing en sales bij All Sports is alle kennis aanwezig.
En daar waar wij denken dat iemand van onze partners of binnen ons netwerk van een specifieke opdracht of vraag nog meer weet dan gebruiken wij deze gespecialiseerde know how om jou nog beter te adviseren.

Ja, ik wil graag meer informatie over jullie services en diensten!

Neem contact met mij op

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your New Gym!