Fitness in je bedrijf

In House Fitness

Bedrijfsfitness – Corporate Fitness

MAG JE JE ONGESTRAFT MET HET LIJF VAN JE MEDEWERKERS BEMOEIEN?

Werknemers sportief op loopband

Dat mág je niet alleen, misschien móet je dit wel doen.
Voor de werknemer zelf en voor het bedrijf kan dat wel eens van groot belang zijn.
Mensen zijn immers, evolutionair gezien, gemaakt om te bewegen.
Maar zo’n acht uur per dag, vijf dagen per week, is het voornamelijk zitten.
Daar moet wat tegenover staan.
Wie aan zijn lichaam werkt, lekker soepel beweegt en zich fit voelt, heeft meer energie,
presteert meer, heeft een “open mind” en plezier in zijn werk en in het leven.
Iedereen voelt dat, iedereen weet dat, maar niet iedereen doet er wat aan.
Wij helpen je er graag een handje bij met de
All Sports Corporate Fitness Concepts
.

Ontdek wat wij te bieden hebben

Geen of weinig ruimte. Geen excuus.

All Sports Fitness Solutions heeft een groot assortiment aan mogelijkheden om ook binnen jouw bedrijf een fitnessruimte te realiseren.
Met de moderne fitness apparatuur en slimme oplossingen die All Sports Solutions aanbiedt kunt je al een complete fitness/trainingsruimte realiseren op een oppervlakte vanaf 10m2. Geheel op maat, afgestemd op de behoeften van je personeel en budget. Van “Fast Fit”concepten (fit in 20 minuten) tot compleet uitgeruste fitness ruimtes. Fitness voor 10 personeelsleden of tot 10.000 wij creëren de meest optimale sport en beweegruimte om je personeel in topconditie te houden en/of te brengen.
Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen je al het werk uit handen nemen. Alleen apparatuur of een Turn key oplevering of de complete exploitatie inclusief fitness instructeurs of personal trainers.
Wij bespreken graag de mogelijkheden met je, neem vandaag nog contact op!

Bedrijfsfitness ontwerp van ruimte
Kosten of Investering?

Elke investering die je doet in je bedrijf verdien je het liefst terug, toch?
Of dit nu een machine, gebouw of een vrachtwagen is, het is makkelijk uitrekenen wat de kosten en de baten zijn.
En toch bekijken werkgevers bedrijfsfitness niet op dezelfde manier, en dat zou je wel moeten doen.
“De kosten voor een bedrijfsfitness ruimte zijn te hoog voor mijn bedrijf!”
Dat is een vaak gehoorde opmerking en niet geheel onterecht. Dat komt ook door het feit dat er niet echt een prijskaartje op gezonde werknemers te plakken is, of dat dit met keiharde cijfers aantoonbaar te maken is. Natuurlijk presteren fitte werknemers meer en hebben ze meer plezier in hun werk en leven, en wel keihard aantoonbaar, zijn ze minder ziek.
Wat je wel weet is wat een zieke werknemer, naast het gemis van een gewaardeerde collega, kost en kijk daar nu eens goed naar en stel dat je die kosten 10% (op basis van onderzoek aangetoond) omlaag kan brengen dan zie je ineens dat het je wel eens wat zou kunnen opleveren (naast eeuwige roem als top werkgever met gezonde werknemers).
Wil je er graag meer over vertellen, wil jij meer erover horen. Maak snel een afspraak.

Bedrijfsfitness op klein oppervlak 35m2
Corporate Fitness Concepts – bedrijfsfitness

De gezondheid van werknemers wordt steeds belangrijker voor bedrijven. De werkdruk neemt toe en bijgevolg stijgen de dagen van arbeidsongeschiktheid. Bedrijven die hun werknemers ondersteunen met gerichte trainingen om een ​​goede gezondheid te behouden, zullen hun winstgevendheid verhogen. Dat weet iedereen maar niet iedereen doet er wat mee!
Een bedrijfsfitness ruimte in je bedrijf geeft direct de juiste boodschap af aan huidige en aan nieuwe werknemers; Je geeft om je werknemers en hun gezondheid.
Naast heel effectief, werknemers zijn geen tijd kwijt met het reizen naar een willekeurige sportschool en kunnen files ontwijken door voor of na het werk te gaan sporten, is het ook motiverend, ontspannend, controleerbaar en komt het de creativiteit en samenwerking ten goede.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een perfecte bedrijfsfitness ruimte te realiseren maar elk bedrijf en haar werknemers is anders. Afhankelijk van het soort arbeid dat er verricht wordt, de beschikbare ruimte, budget en doelstellingen bepalen wat de perfecte invulling is van jou fitnessruimte in je bedrijf. All Sports Fitness Solutions inventariseert en adviseert je bedrijf voor de juiste oplossing.

Ja, ik ga me bemoeien met het lijf van mijn medewerkers!

Neem contact met mij op

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your New Gym!